Mobiele oplossingen

Camera’s in een bus, een camera bovenop een (politie)auto, een camera op de motor, opnemen van beelden in de auto of het streamen van beelden naar een centrale locatie. Beelden opnemen en realtime versturen is steeds meer de standaard in allerlei verschillende scenario’s.

Diversiteit camera's

KEDACOM heeft een grote diversiteit aan camera’s ontwikkeld voor mobiele oplossingen. Zo zijn er camera’s met een magneetvoet, die direct op het dak van een auto kunnen worden geplaatst. Daarnaast zijn er camera’s die in een bus of trein kunnen worden geplaatst om overzicht te krijgen richting de passagiers.

Combineren met intelligentie

Door de camera’s te combineren met de intelligentie functionaliteiten waarover KEDACOM beschikt, kun je bijvoorbeeld direct in de auto of op de motor kentekens  die je onderweg tegenkomt, analyseren en daarop direct acteren. Door gebruik te maken van Human Recognition kun je direct actie ondernemen wanneer een persoon matcht met een eventuele database.

Mobile camera’s

KEDACOM heeft een zeer ruim assortiment mobile camera’s en mobile NVR’s. Hoewel niet al deze oplossingen op deze pagina vermeld staan, zijn deze voor projecten wel beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op en wij geven graag aan wat we kunnen aanbieden.